Yhteistyökumppanit

JSK Squash Open 4-5.4.2020
Junioritarinoita

JSK Squashin varainhankintakampanja on käynnissä. Seura kehittää junioritoimintaansa ja hakee jälleen uusia tukijoita myymällä laadukkaita ja näkyvyyttä tukijoille antavia mainostuotteita JSK Squash Openiin joka järjestetään 9.-10.3.2024 Talihallissa Helsingissä.  Tule mukaan tukijaksemme kehittämään Keski-Uusimaalaista ja aktiivista squash-seuraa.

Tästä löydät mainospakettimme: Mediakortti1 jossa mainospaketit JSK Squash Openiin Talihallissa. Mediakortti 2 jossa mainospaketit myös Tuusulan Tenniskeskuksen squashkentille.  Lisätietetoa Janne Sahariselta janne.saharinen(at)gmail.com p. 050584 6294 , Jack Westren-Dollilta (jack.westren-dollATgranlund.fi (050 525 2551).

Kauden 2023-24 tavoitteitamme:
- Junioritoiminassa pyritään edelleen lisäämään hienosti kehittynyttä ohjattua toimintaa ja junioreiden määrää. Myös aikuisryhmiä on lisätty.
- SM liigassa tavoitteenamme on SM-mitali.

 

JSK SQUASH KEHITTÄÄ TOIMINTAANSA  - TULE TUKIJAKSEMME JA OLE MUKANA TÄSSÄ KEHITYKSESSÄ!

Kaudella 2023-2024 varainhankintamme oli jälleen tärkeässä roolissa toimintamme rahoittamisessa.

Varat käytetään erityisesti junioritoiminnan kehittämiseen. Squashin junioritoimintaa on kehitetty aktiivisesti Kristiina Kiviharjun johdolla Tuusulan Hyrylässä. Harjoituksia eri tasoisille pelaajille on kolmena päivänä viikossa. Maksuton lajin kokeilu on hyvä tapa päästä mukaan toimintaan. Keskeinen osa varainhankinnan tuotoista kohdistuu junioritoiminnan rahoittamiseen. 

JSK Squash on menestynyt kisakentillä. Miko Äijänen on Suomen Mestari 2019, 2021 ja 2023 ja veljensä Jami Äijänen voitti Suomen Mestaruuden 2018. SM-liigan kultaa JSK Squash voitti 2018 ja edusti Suomen joukkueiden Euroopan mestaruuskisoissa Hollannissa. 

JSK Squash Open on mielestämme Suomen paras kisatapahtuma ja tällä kaudella se järjestetään Eliitti/PSA  Satellite tasoisena 9-10.3.2024. Odotamme jälleen huikeita kisoja. Tukijamme saavat näkyvyyttä JSK Squash Openissa erinomaisilla mainospaketeilla joista on hyvä valita. Mainostaa voi nettitv:ssä, pääkentän etuseinämainoksilla, laadukkaassa printtinä ja sähköisenä jaettavassa käsiohjelmassa, mitalit jaetaan haastattelusermin edessä jne ja tärkeimmät sponsorit näkyvät myös kisabannerissa Talihallin ulkopuolella ja sisäpuolella jo viikkoa ennen kisaa. Myös printtimedia seuraa kisojaja ja seuraamme ja olemem aktiivisia somessa. Squashyhteisö viihtyy kisapaikalla koko viikonlopun ja Talihallissa vieraileekin useita satoja ihmisiä ja netti-tv:n ja youtuben kautta kisat näkee vielä useampi. Mediakortissa lisää tietoa JSK Squash Openin mainospaketeista.

 

 

Esimerkkimateriaalia edellisten kausien JSK Squash Open (yksi kauden isoimmista eliittiikisoista) mainostuotteita:

Salming Squash Open 2016 (PSA Closed Satellite kisa) järjestettiin 15-17.4.2016.

- Käsiohjelma josta löytyy aikataulu ja infoa kisasta

- Haastattelusermi josta löytyvät keskeiset tukijamme

- Kisojen ottelut Netti-TV:stä youtube-tallenteina.

Suuri kiitos nykyisille tukijoillemme ja toivomme että olette mukana jatkossakin ja että saamme myös uusia tukijoita toimintamme kehittämiseksi! Ole yhteydessä allekirjoittaneisiin.

Lisätietoja allekirjoittaneilta. Mediakortti 2017-18.

Yhteystiedot 

Janne Saharinen, varainhankintavastaava (janne.saharinen(at)gmail.com, 050 584 6294

Jack Wèstren-Doll, johtokunnan puheenjohtaja (jack.westren-dollATgranlund.fi, 050-5252551)

 

 

PDF-tiedostoSquashSM_2018_Kutsu.pdf (56 kB)
Squash SM 2018 Kutsu
PDF-tiedostoKasiohjelma_SM2018_low5.pdf (2.2 MB)
Squash SM 2018 käsiohjelma
PDF-tiedostoKasiohjelma_SM2018_low6.pdf (2.2 MB)
Squash SM 2018 ohjelma
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.