JSK jäsentiedote 2/2020

6.3.2020


Seuran uusin jäsentiedote on postitettu jäsenille sähköpostitse. Ohessa tiedote kopiona.

Talvinen tervehdys,

talvi on ollut uudella tavalla ankara – pitkä, märkä ja pimeä. Tänään aamusta oli kuitenkin selkeä lupaus paremmasta, sakean räntäsateen keskellä aurinko paistoi kirkkaasti aikaiselta aamutaivaalta. Olemme siis kulkemassa kevättä kohti!

 

Ajankohtaisia squashasioita ovat:

Avoimien ovien mailapelipäivä lauantaina 14.3 Tuusulan Tenniskeskuksessa

Seuramme on mukana järjestämässä erityisesti koululaisille ja heidän vanhemmilleen suunnattua mailapelipäivää, jossa voi ohjatusti tutustua eri mailapeleihin. Kaikki seuran jäsenet ovat luonnollisesti myös tervetulleita osallistumaan. Tapahtuman esite liitteenä. Sitä saa mielellään jakaa eteenpäin.

Kristiina valittu vuoden squashohjaajaksi

JSK:n valmennustoiminnasta jo useamman vuoden vastannut Kristiina Kiviharju on valittu Suomen Squashliiton toimesta vuoden 2019 squashohjaajaksi; Hän on pelannut myös itse kilpaa, mutta valmentaminen nousi pelaamisen rinnalle jossain vaiheessa. Hän on pitkän linjan seura-aktiivi, joka on toiminut edustamassaan seurassa eri rooleissa. Nykyään hän toimii seuran valmennuksesta vastaavana ja seuran johtokunnan jäsenenä. Nyt meni kunniamaininta oikeaan osoitteeseen. Onneksi olkoon Kristiina!

Varainhankintamme kaipaa apuasi

Varainhankintamme avulla mahdollistamme laadukkaan ja kohtuuhintaisen junioreiden ohjaustoiminnan. Varainhankintakampanjamme on parhaillaan käynnissä päättyen 25.3. Tavoitteistamme olemme vielä varsin kaukana, joten nyt kaipaamme apuasi! Liitteenä uudistettu mediakorttimme, jossa sponsoripaketit alkaen 200 euroa. Tartu toimeen ja tee talletus maailman mahtavimpaan pankkiin, eli ”Palveluspankkiin” hankkimalla sponsorin tai antamalla liidin / vinkin. Yhteystiedot mediakortissa.

Miko Äijäsen kuulumisia

Mikosta on hieno juttu tämän päiväisessä Keski-Uusimaa lehdessä. Mikon kausi on edennyt erinomaisesti, jonka johdosta hänet on valittu vuoden tulokkaaksi ja vuoden pelaajaksi! Nyt viikonloppuna Miko pelaa yliopistojen mestaruusturnauksessa, jonka ottelut myös striimataan. Onnea Mikolle peleihin! Ohessa linkki https://csasquash.com/individualchamps2020/

 

PS JSK Open lähestyy. ilmoittautuminen ClubLockerissa on jo auki.

 

JSK - squashia hyvässä seurassa!

Terv. Jack Westrén-Doll

puh. 050 5252 551

www.jsksquash.fi