JSK Suomen Mestari 2024

13.4.2024

Kultaa tuoneessa joukkueessa pelasivat: 1. Miko Äijänen, 2. Jami Äijänen, 3. Kristjan Pettai ja 4. Jaanus Pettai
Myös kannattajat juhlivat

Seurahistorian toinen SM-kulta ratkesi kun finaalissa kaatui SC Ruka 3-0. Veljeksien Äijänen ja Pettain uusi lempinimi on siten Golden Brothers!!

Semifinaalissa oli vastassa ESRC Espoosta, joka kaatui tiukan taisteun jälkeen 3-1

1. Miko Äijänen vs Kristian Rautiainen 3-1, 12-10, 10-12, 11-8, 11-3

2. Jami Äijänen vs Matias Tuomi 3-1, 11-5, 11-4, 5-11, 11-7

3. Kristjan Pettai vs Tatu Knuutila 3-0, 12-10, 11-7, 11-5

4. Jaanus Pettai vs elias Korhonen 2-3, 6-11, 11-5, 11-4, 9-11

Ja finaalissa oli vastasa SC Ruka

Ensimmäisenä aloitti pelinsä Jaanus nuorta Onni Niskalaa vastaan. Jaanus pelasi elämänsä parasta squashia ja ensimmäinen erä tiukasti Jaanukselle 11-9 jonka jälkeen seuraavat selvemmin 11-4 ja 11-6. JSK siirtyi 1-0 johtoon.

Toisena aloitti pelinsä Kristjan joka yli tunnin väänön jälkeen selvisi voittajana 3-2 viimeisen erän päättyessä 12-10. Molemmat pelaajat olivat ottelun jälkeen aivan puhki.

Miko aloitti pelinsä Kristjanin jälkeen ja lopetti sen kutakuinkin samaan aikaan. Vastassa oli Sartus Hall joka taipui ensimmäisen tiukan erän 13-11 jälkeen erin 3-0.

Kolmella otteluvoitolla voitto oli varmistettu. Jamin ei tarvinnut enää pelata Oskari Laitista vastaan.

JSK voitti ottelun voitoin 3-0. JSK on Suomen Mestari!!!!

Paikalla Talihallissa oli seuralipuin varustettu JSK:n kannattajajoukko, jonka äänkekkäät kannustukset osaltaan auttoivat joukkueen voittoon. Myös kannattajien välisessä mittelössä JSK oli ykkönen.