Jäsenesittelyssä Hanna ja Jonne Palomäki

19.11.2023

Hanna ja Jonne Palomäki
Hanna ja Jonne Palomäki

Jonne ja Hanna paljastavat mikä on heidän energisyytensä salaisuus ja missä lajissa on Suomen Mestaruus hankittu

Jonne Palomäki 

Koska, miten ja missä olen aloittanut squashin pelaamisen:

Aloitin squashin pelaamisen noin viisi vuotta sitten Tuusulan Tenniskeskuksessa. Päätimme mennä kokeilemaan ilmaista mailapelitapahtumaa, missä sai kokeilla eri mailepelejä. Siellä innostuin squashista ja menin viiden kerran alkeiskurssille, jolloin innostus squashia kohtaan syntyi. 

Mikä squashissa on parasta:

Squashissa parasta on treenikaverit ja taktikointi. On kiva miettiä omaa sijoittumista kentällä ja  ennakoida vastustajan liikkeitä.

Tätä et minusta tiennyt:

 Voimamarjani on lakka. Mummini opetti minut syömään lakkoja, joita nautin nykyään mielelläni.

 

Kuka olen:

Hanna Palomäki

Koska, miten ja missä olen aloittanut squashin pelaamisen:

Syksyllä 2019 huomasin somessa ilmoituksen mailapelitapahtumasta. Samoihin aikoihin etsimme Jonnelle mukavaa omaa urheiluharrastusta. Olimme jo kokeilleet jalkapalloa, koripalloa ja salibandya, mutta mikään niistä ei innostanut. Pääsimme Tuusulan Tenniskeskuksessa kokeilemaan asiantuntevien ohjaajien johdolla tennistä, sulkapalloa, pöytätennistä ja squashia. Hallilla kysäisin Jonnelta, mikä oli mieluisin laji. Vastaus oli hyvin selvä ja äänekäs - squash! Sattumalta Krisu sattui olemaan kuulolla ja ehdotti seuraavana päivänä alkavaa perhekurssia. Otimme haasteen vastaan ja sillä tiellä ollaan edelleen. Hyvä niin!

Mikä squashissa on parasta:

Nautin liikunnan ilosta perheryhmän treeneissä. Treenit ovat loistava monipuolinen sekoitus nuoruuden intoa, hassuttelua ja jatkuvaa oppimista höystettynä keski-ikäisten voitontahdolla. On kiva huomata, että myös ilman mailapelitaustaa voi oppia uusia kujeita. Hallilla työkiireet unohtuvat ja syke nousee sopivasti. Parasta squashissa on kuitenkin se, että voimme Jonnen kanssa yhdessä pelata ja harrastaa perheryhmässä!

Tätä et minusta tiennyt

Minulla on 20 vuoden koripallotausta. Voitin naisten Suomen mestaruuden 2006 Panttereissa ja minut palkittiin finaalien arvokkaimpana pelaajana. Matkan varrella kertyi myös muutamia koriksen maaotteluita. Lopetin koriksen huipulla ja nykyään toimin juniorijoukkueen valmentajana. Jonne tykkää lakoista, minä tyrnimehusta. Cheers!