Huippujännittävä miesten finaali ja muita poimintoja SM-kisoista

12.6.2022

1. Mahesh Mangaonkar, 2. Miko Äijänen, 3. Matias Tuomi, kuva Petteri Repo
Kuva Petteri Repo
1.Emilia Soini, 2. Riina Koskinen, kuva Petteri Repo

Miesten yleisen luokan finaali oli ehkä kaikkien aikojen tasokkain. Mikolla oli yksi ottelupallo, mutta Mahesh Mangaonkar vei lopulta trillerin.

Miesten yleisen luokan finaali kääntyi lopulta myös JSK Squashia edustavalle Mahesh Mangaonkarille eräluvuin 3-2 (11-5, 6-11, 10-12, 11-2, 12-10). Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja viihdyttävä. Peli oli nopeatempoista ja erityisesti alkuerissä siitä huolimatta erittäin vähävirheistä. Kahdessa viimeisessä erässä rupesi fyysinen rasitus näkymään pelaajista. Siitä huolimatta nähtiin huikea 5. erä jossa Mikolla oli erä- ja ottelupallo 10-9 tilanteessa. Pitkä palloralli päättyi kuitenkin Maheshin voittoon. Myös tuomari Iiro Stubin joutui koville. Linjana oli nykysuuntauksen tapaan ennemmin stroke tai no let, let pallon sijaan. Tämä ohjasi pelaajat tekemään kaikkensa palontavoittelussa, vaikkei väylä aina täysin esteetön ollutkaan. Hieno ottelu josta molemmat pelaajat voivat olla ylpeitä!!!

Naisten finaalissa Emilia Soini voitti ajoittaisen haparoinnin jälkeenkin Riina Koskisen erin 3-1.

Naisten B+C luokassa JSK:n Leena Schneider pääsi pronssiotteluun, mutta joutui loukkaantumisen vuoksi luovuttamaan ottelun ja päätyi neljänneksi.