Toiminta käynnistyy toukokuun toisella viikolla

29.4.2020

Tuusulan Tenniskeskus on aukeamassa itsepalveluperiaatteella 11.5 alkaen. Tästä on tulossa tarkempaa tietoa lähiaikoina heidän sähköisen asiakaskirjeen ja kotisivujen infon muodossa.

JSK on tämän myötä käynnistämässä toimintansa pienryhmäperiaatteella seuraavasti:

 

Seuraillat toukokuussa

Järjestämme kolmena keskiviikkona toukokuussa 13.5, 20.5 ja 27.5 klo 18-19:30 seuraillat kahdella kentällä. Mukaan mahtuu enintään kuusi (6)  ensimmäiseksi ilmoittautunutta  per seurailta. Ilmoittautumiset Nimenhuutoon tai seurailtojen isäntänä toimivalle Vesa Konttiselle puh. 040 524 1441. Seuraillat ovat poikkeuksellisesti maksuttomat.

 

Ohjattu pienryhmätoiminta touko-, kesä- heinä- ja elokuussa

Järjestämme Kristiina Kiviharjun johdolla 14.5 – 30.8 välisenä aikana torstaisin ja sunnuntaisin ohjattua pienryhmätoimintaa (ryhmäkoot ovat normaalia rajoitetumpia)

 • hallilla 1 krt per vko, 1-1,5 tuntia per kerta
  • aloitteleville
  • harrastajille
  • aktiivi- / kilpapelaajille
  • perheille
  • osallistujakohtainen kausimaksu 14.5 – 30.8; 100 eur koko kausi (1 h/vko) ja 150 euroa koko kausi (1,5 h/vko)
 • Hyrylän urheilukeskuksen yleisurheilukentällä ja sen lähiympäristössä kuntopiiri (1 h/vko), kausimaksu 20 eur

Tarkemmat harjoitusajat määräytyvä ryhmien muodostumisen kautta.

 

Ilmoittautumiset https://fi.surveymonkey.com/r/GXY5HFL

Tiedustelut Kristiina Kiviharju puh 050 398 1119

 

TOIMINTAOHJEISTUS OSALLISTUJILLE KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI

Jokainen on vastuussa itsestään ja päätöksestään osallistua. Osallistua voi ainoastaan, jos tuntee itsensä täysin terveeksi. Osallistua ei myöskään saa, jos joku samassa taloudessa asuvista on sairaana. Kahden metrin turvavälisääntö pätee kaikessa toiminnassa. Suojaathan suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla/hihalla, jos yskit tai aivastat ja laitat kaikki paperinenäliinat ja käsipyyhkeet suoraan roskakoreihin. Hallin WC-tilat ja pukuhuoneet/suihkut ovat rajoitetusti avoinna. Niiden käyttöä kannattaa kuitenkin vältää ja pukuhuoneissa ja suihkuissa saa olla vain yksi henkilö tai perhe kerrallaan. Muistutamme käsihygienian tärkeydestä ennen pelejä ja pelien aikana. Hallissa on saippua-automaatit ja paperipyyhkeet kaikissa wc-tiloissa sekä desifiointiannostelija sisäänkäynnin aulassa. Kaikilla kentilllä on desifiointiainepullot. Riskiryhmään kuuluville ja yli 70-vuotiaille ei suositella pelaamista. Ulkomailta saapuvien tulee noudattaa 14 päivän karanteenisuositusta ennen hallissa pelaamista.