Trinity College kutsuu - Miko Äijänen muuttaa Yhdysvaltoihin

13.8.2019Seuramme tämänhetkinen ykköspelaaja, squashin hallitseva Suomen mestari ja PSA:n rankinglistan nro 98, Miko Äijänen lähtee ensi viikolla Yhdysvaltoihin opiskelemaan ja pelaamaan squashia. Opinahjona on Trinity College, Hartford, Conneticut, jonne matkaa New Yorkista kertyy n. 160km.

Trinity College on tunnettu vahvasta squashtoiminnastaan. Oppilaitoksessa on sekä miesten että naisten joukkueet. Miesten rosterissa on yli kaksikymmentä pelaajaa, ks. oheinen linkki https://www.bantamsports.com/sports/msquash/2018-19/roster 

Päävalmentaja Paul Assaiante vastaa sekä squashin että tenniksen valmennuksesta. Hän toimii myös USA:n miesten squashmaajoukkueen päävalmentajana. Apuvalmentajina Trinity Collegessa toimivat mm. PSA:n rankinglistan TOP100:ssa majailevat Chris Binnie ja Vikram Malhotra.

Seuramme johtokunta ja osa 1-joukkueen pelaajista toivottivat eilen Mikolle onnea uusiin haasteisiin. Yhteistä iltaa vietettiin ravintola Mankelissa, Tuusulassa. Illan kuluessa muisteltiin Mikon taivalta JSK Squashin väreissä ja kuultiin kannustavia puheenvuoroja tuleville vuosille. Muistoksi Mikolle luovutettiin seuramme pitkäaikaisen jäsenen, Pentti Tähtisen valmistama Sisu-puukko ja lisäksi seuran laatima kuvakollaasi.

Pitkästä etäisyydestä ja valtamerestä huolimatta Miko vahvisti, että JSK Squash on hänelle nyt ja tulevaisuudessa tärkeä seura. Merkityksellisiä sanoja nuorelta mieheltä, joka aloitti lajin harrastamisen alle kouluikäisenä Järvenpään Myllytien hallilla.

JSK Squash toivottaa Mikolle onnea ja menestystä niin opinnoissa kuin peliurallakin!