Jäsentiedote 3/2017

12.5.2017

Uskokaa tai älkää mutta varmat huhut kertovat, että kesä on kohta täällä. Ei kuitenkaan huolta sillä squashkausi jatkuu myös kesällä,- ainakin osalla meistä. Pelaamalla aktiivisesti squashia kesällä välttää tehokkaasti liiallisen ruskettumisen, joka tunnetusti ei ole kovin terveellistä ;)

Yhdistetty squash ja tennisleiri junioreille 12.6-16.6

JSK järjestää yhteistyössä Tuusulan Tennisseuran kanssa yhdistetyn squash- ja tennisleirin Hyrylässä. Leiriesite ohessa. Olisi erittäin toivottavaa, että kautta aikojen ensimmäiselle JSK:n järjestämälle squash-kesäleirille saataisiin runsas osanotto. Tietoa tästä leiristä saa mielellään jakaa.

 

Kesätreenit

Valmennuksen huippuosaajamme Kristiina Kiviharju on lupautunut pitämään toukokuun lopulta elokuun loppuun kerran viikossa (pl. mahdolliset loma-ajat) fysiikkapainotteiset harjoitukset Tuusulan urheilukeskuksessa (ulkona). Tapahtuma on maksuton ja tarkempaa tietoa ajankohdista ym. on tulossa noin viikon kuluessa. Tsekkaa seuran kotisivut ja nimenhuuto.

 

Uudet pelipaidat

Hankimme uudet pelipaidat, jotka tulevat olemaan käytössä kaudet 2017-2018 ja 2018-2019. Paita on Salming Rex Jersey ja väri navy/white. Hinta on aikuisille 35 euroa kappaleelta (omakustannushinta) ja juniorikokojen osalta (128-164) seuran toimesta tuettu hinta 20 eur/kpl. Kuva paidasta ilman painatuksia liitteenä. Tilaukset tulee tehdä Tuusulan Tenniskeskuksessa olevaan listaan 26.6 mennessä. Sovituspaitoja on tilattu ja ne ovat hallilla arviolta parin viikon kuluessa. Maksu tapahtuu toimituksen yhteydessä syyskuun alussa. Huom! Älä nyt nuku onnesi ohitse, sillä seuraava tilausmahdollisuus toteutuu vasta ensi vuonna.

 

Vuoden vapaaehtoinen järvenpääläinen äänestys

Monivuotinen JSK:n talousasioiden hoitaja, aktiivinen kilpailujen järjestämiseen osallistuva ja monella muullakin tavalla squashin aktiivitoimija Kati Porthan on JSK:n myötävaikutuksella mukana vuoden 2017 järvenpääläinen vapaaehtoinen –äänestyksessä.

On erittäin toivottavaa, että osoitamme arvostuksemme Katille ja käymme häntä äänestämässä osoitteessa www.yhdistysverkosto.net (kategoria liikunta ja urheilu). Huom! Äänestämisoikeus ei koske pelkästään Järvenpäässä asuvia.

 

Squashtoiminta Järvenpäässä

Järvenpään Myllytien perinteisen squash-hallin taru squashin pelipaikkana on saamamme tiedon mukaan valitettavasti loppunut. Toivottavasti Järvenpäässä pelailleet löytävät Tuusulan Tenniskeskuksen hallille. Muistutuksena, että JSK:n jäsen on oikeutettu alennukseen kenttävuoroista Tuusulassa. Kts miten alennuksen saadaksesi sinun tulee toimia http://www.jsksquash.fi/liity-jaseneksi/

Toni Wallinin pyörittämä juniorivalmennustoiminta on jo siirtynyt Tuusulaan toukokuun aikana ja toiminta tulee siirtymään JSK:n vastuulle tämän kevätkauden jälkeen, kuitenkin siten, että Toni tulee jatkamaan valmennusryhmien ohjaajana.

 

 

 

SQUASH parantaa hyvinvointiasi!

Hyvää kesää toivottaen

JSK Squash /

Puheenjohtaja Jack Westrén-Doll


GSM 050 5252 551

www.jsksquash.fi

 

 

 

Liitteet