Jäsentiedote 2/2017

28.3.2017


varmoja kevään merkkejä ovat auringon paisteen lisääntymisen ja lumien sulamisen lisäksi squash-kauden huippuhetkien koittaminen. Niin myös tänä vuonna. Bongaa seuraavat tapahtumat ja tule paikalle nauttimaan.

JSK Squash Open 7.-9.4

Kauden monipuolisin ja tapahtumarikkain kilpailutapahtuma pidetään reilun viikon kuluttua Talihallissa. Paikalla muun muassa The Äijänen brothers supported by Ville Karsikas ja monia muita. Tästä tapahtumasta ei säpinää puutu. Saa osallistua kilpailijana (ilmoittautuminen päättyy 3.4 klo 18), katsojana tai kilpailujärjestäjänä (saa ilmoittautua minulle).

 

Squash liigan playoff lauantaina 22.4 Talihallissa

Pääseekö JSK:n liigajoukkue vihdoin nostamaan voittopokaalin ilmoille Suomen parhaana seurajoukkueena. Jo pari kertaa se on ollut hyvin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Tässä kilpailutapahtumassa on perinteisesti ollut lupa äänekkääseen oman joukkueen kannustamiseen. On muodostunut tunne olla osa joukkuetta. Tämä kannattaa kokea. Prime-time on klo 11-14.

 

Leiri urheiluopistolla 6.-7.5

JSK järjestää kaikille seuralaisille (juniorit, junioreiden vanhemmat, harrastepelaajat ja kilpapelaajat) tarkoitetun leirin jollakin urheiluopistolla (paikka täsmentyy huhtikuun aikana). Leiri alkaa lauantai aamupäivästä ja päättyy sunnuntaina iltapäivästä. Sisältäen majoituksen, ruokailut, urheiluaktiviteetit (Kristiina Kiviharju vastaa ohjelmasta) ja vapaamuotoista yhdessäoloa. Hinta on

  • juniorit (alle 19v) 50 eur/hlö (seuran sponsoroima hinta)
  • muut noin 100 eur/hlö (omakustannushinta, joka täsmentyy myöhemmin)

Kuljetukset hoidetaan yhteiskuljetuksina kimppakyytiperiaatteella.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen Kristiina Kiviharju, puh. 050 398 1119, kristiina.kiviharju@pp.inet.fi. Ilmoittautumiset myös nimenhuudon kautta.

 

SQUASH parantaa hyvinvointiasi!

Hyvää squash-kevättä toivottaen

JSK Squash /

Puheenjohtaja Jack Westrén-Doll


GSM 050 5252 551

www.jsksquash.fi