Jäsentiedote 6/2016 - junioritoiminnasta sydämen asiamme

19.12.2016


Lue jäsenviestistä miten meistä jokainen voi osallistua junioritoimintamme edistämiseen.

Arvoisa JSK Squashin jäsen,

 

junioritoiminta on seuramme eri toiminnan osa-alueista erityisesti pitkällä aikavälillä tarkasteltuna se kaikista tärkein osa-alue, jossa meidän tulee onnistua. Ilman uusia junioreita ja aktiivista junioritoimintaa ei seura voi uudistua ja kehittyä.

 

Olemme JSK:n johtokunnassa tunnistaneet tämän haasteen ja käynnistäneet mailapelikerhotoiminnan Hyrylän alueen kouluissa. Olemme onnistuneet tutustuttamaan joitakin satoja ala-asteikäisiä lapsia squashiin ja muihin mailapeleihin. Tämä on hyvä alku. Seuran toimesta järjestetään viikoittaiset junioriharjoitukset, joihin seuran juniorijäsenillä on vapaa pääsy. Tällä on jo pitkät perinteet ja tätä pitää jatkaa. Toni Wallinin toimesta on jo useiden vuosien ajan järjestetty ohjattua juniorivalmennusta Myllytien hallilla. Toivottavasti tämän toiminnan on mahdollista myös tulevaisuudessa jatkua.  Nämä ovat kaikki tärkeitä squashin junioritoiminnan muotoja johon monet meistä ovat tavalla tai toisella jo osallistuneet. Mutta miten teemme squashin junioritoiminnasta meidän kaikkien seuran jäsenten sydämen asian?

 

JSK:n johtokunta toivoo, että kaikki seuran jäsenet ja juniorijäsenten vanhemmat osallistuvat jollakin tavalla junioritoiminnan edistämiseen. Ohessa konkreettisia osallistumisen keinoja:

  • Tuo oma lapsesi, lapsenlapsesi tai sukulaisesi/tuttavasi lapsi kokeilemaan squashia
    • Kokeilkaa kössiä yhdessä tai tuo lapsi JSK Squashin junnutreeneihin
  • Tuo lapsi mukaan tutustumaan Mailapelikerhoon (ne koulut, joissa toimintaa on)
  • Jaa osaamistasi ja tule itse vetäjäksi tai apuvetäjäksi JSK Squashin junioriryhmiin
  • Tue JSK Squashin junioritoimintaa ja hanki seuralle yksi uusi sponsori
  • Käytä verkostojasi ja jaa tämä viesti eteenpäin

 

Valitse osallistumisen muotosi ja tule mukaan. Teet arvokasta työtä ja saat hyvän mielen.

 

Lisätietoja allekirjoittaneelta tai JSK Squashin junioritoiminnan vastuuhenkilöltä Kristiina Kiviharjulta, puh. 050 398 1119, kristiina.kiviharju@pp.inet.fi

 

Squash on terveysvaikutuksiltaan eräs parhaimmista urheilulajeista maailmassa. Sitä kannattaa harrastaa, se nostaa kuntoa, kehittää nopeutta, vahvistaa lihaksia ja antaa aivoillekin sopivasti työtä.

 

HYVÄÄ JOULUA ja MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA toivottaen!

 

JSK Squash /

Puheenjohtaja Jack Westrén-Doll


GSM 050 5252 551

www.jsksquash.fi