Jäsentiedote 5/2016

11.10.2016

Sähköpostitse lähetetystä tiedotteesta jäi uupumaan joulukuun kohokohta, eli seuran pikkujoulut, joita vietetään 10.12 klo 19:30 ravintola Zapatassa. Koko lähetetty jäsentiedote ohessa.

Arvoisa JSK Squashin jäsen,

 

uusi pelikausi on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Paljon on ehtinyt jo tapahtua, mutta vielä enemmän tapahtumia on edessäpäin. Onhan niin, että squashkausi on kiivaimmillaan syys- ja kevätpäiväntasausten välillä. Ohessa siis joitakin poimintoja ajankohtaisista ja tulevista asioista.

 

Tiedottaminen ja ilmoittautuminen tapahtumiin

Koemme tiedottamisen keskeiseksi osaksi seuratoimintaa ja sen vuoksi käytämme seuraavia toisiaan täydentäviä kanavia: kotisivut (www.jsksquash.fi), facebook (JSK Squash), twitter (@JSKSquash) ja nimenhuuto (www.nimenhuuto.com // JSK). Nimenhuuto toimii erityisesti tapahtumien muistutus- ja ilmoittautumiskanavana. Tulemme laajentamaan nimenhuudon käyttöä koskemaan koko jäsenkuntaa. Eli kaikki tulevat jatkossa saamaan sähköpostitse viikoittain ilmoituksen nimenhuutoon viedyistä tapahtumista. Jos jostakin syystä et halua olla mukana nimenhuudon jakelussa niin ilmoitus siitä minulle.

On toivottavaa, että myös säännöllisiin tapahtumiin ( juniorisparraukset, liigaharjoitukset ja seuraillat) ilmoittaudutaan nimenhuudossa. Näin toimien myös muut tietävät osallistujatilanteen jolloin parhaalla mahdollisella tavalla mahdollistetaan tapahtuman onnistuminen.

 

Syyskokous

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 20.10 heti seuraillan jälkeen klo 19:30 Tuusulan Tenniskeskuksessa. Aiheina käynnistyneen kauden toimintasuunnitelman ja talousarvion  vahvistaminen. Toivottavasti mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua. Kokouksen kesto on arviolta alle tunnin.

 

Valmennus, kurssit ja leirit

Seura järjestää squashin jatkokurssin joka alkaa marraskuun toisella viikolla. Kurssi koostuu neljästä yhden tunnin valmennustapahtumasta. Osallistumismaksu on 50 euroa sisältäen valmennuksen ja kenttävuokrat. Yhteydenotot Timo Montell, puh. 0400 851 471.

Yksilövalmennusta tarjoaa Ville Karsikas. Suosittelen lämpimästi. Halukkaat olkaa yhteydessä Villeen, puh. 0400 508 673.

Seura järjestää miniharjoitusleirin 28.12 klo 18-21 Tuusulan Tenniskeskuksessa. Vetäjänä Ville. Osallistumismaksu 5 eur ja ilmoittautumiset nimenhuudon kautta.

 

Racketball

Seura järjestää racketball peli-illan perjantaina 21.10 klo 18:30-20:30. Hinta on 5 eur per osallistuja ja ilmoittautumiset nimenhuudon kautta. Jos et omista racketball mailaa niin niitä on joitakin kappaleita lainattavaksi. Rohkeasti kokeilemaan hauskaa ja fyysisesti armeliaampaa lajia.

 

Varusteasiaa

Seura myy pois varastoon jääneitä yksittäiskappaleita seuraavasti:

  • seuran veryttelyasun paita, koot: XL, 128 cm ja 140 cm, hinta 20 eur/kpl (normaali hinta 50/30 eur)
  • seuran pelipaita, koot: L, S ja XS, hinta 20 eur/kpl (normaali hinta 30 eur)

Yhteydenotot allekirjoittaneelle puhelimitse tai s-postitse.

 

Kilpailutapahtumia Tuusulan hallilla

Järjestämme syksyn aikana seuraavat kilpailutapahtumat Tuusulan hallilla:

  • Tuusula Squash Limited lauantaina 5.11 klo 10-18
  • squashliigan II-divisioonan A-lohkon  ottelut lauantaina 10.12 klo 11 alkaen

 

SQUASH parantaa hyvinvointiasi!

Hyvää squash-syksyä toivottaen

JSK Squash /

Puheenjohtaja Jack Westrén-Doll


GSM 050 5252 551

www.jsksquash.fi