Mailapelikerhon Avoimet Ovet- tapahtuma oli menestys

27.4.2016
Hiki virtasi, nauru raikasi ja liikunnan riemu olivat ylimmillään viime lauantaina Tuusulan Tenniskeskuksessa. JSK Squashin ja Tuusulan Tennisseuran yhdessä järjestämä Avoimet Ovet- tilaisuus oli menestys.

Pääarkkitehteina toimivat MPK:n (eli Mailapelikerhon) vetäjät, Timo Montell ja Veli-Matti Markkanen. Paikalle tuli yli kolmattakymmentä lasta ja heidän vanhempaansa, jotka tutustuivat eri mailapeleihin. Tapahtuman yhtenä tarkoituksena oli informoida uusia Mailapelikerhosta kiinnostuneita lapsia. Ja jotta tapahtuma olisi ollut täydellinen, olivat Timppa ja Vellu valmistaneet ja hankkineet pientä herkkua innokkaille pelureille.

JSK Squash  ja Tuusulan Tennisseura järjestävät mailapelikerhoa eri kouluilla ja Hyrylässä Tuusulan Tenniskeskuksessa. Kerhossa tutustutaan seuraaviin mailapeleihin: Pöytätennis eli ”pingis”, sulkapallo eli ”sulkis”, squash eli ”kössi” sekä tennis. Mukana on myös muuta leikkimielistä ja liikunnallista puuhaa. Mailapelaaminen on hauskaa ja hyödyllistä liikkumista.

Kerholaiselle tarjotaan kaksi harjoituskertaa per viikko mutta harrastaa voi myös vain kerran viikossa. Varustukseksi sisäliikuntaan soveltuva asu sekä sisäpelikengät (vaaleapohjaiset). Omia mailoja ei tarvita. Kerhotoiminnasta peritään kerhomaksu + jäsenmaksu. Jäsenmaksulla kerholainen saa kahden seuran JSK Squashin ja TTS:n mailapelikerhojäsenyyden.

Mailapelikerhossa on tällä kevätkaudella ollut mukana yli 40 lasta. Kauden viimeinen vuoro on nyt viikolla 17. Syyskausi alkaa 05.09.2016. Lisätietoja liitteenä olevassa kuvassa ja oheisen linkin kautta: http://www.jsksquash.fi/juniorit/mailapelikerho/