Jami Äijänen toiseksi Salming Squash Openissa

10.4.2016

Photo by Petteri Repo
Photo by Petteri Repo
Photo by Petteri Repo
Photo by Petteri Repo
Photo by Petteri Repo
Photo by Petteri Repo
Photo by Petteri Repo
Photo by Petteri Repo

Kevään suuri squashkarnevaali, JSK Squashin Talihallissa 15.-17.04 järjestämä Salming Squash Open päättyi sunnuntaina finaaliotteluihin. Miesten pääsarjassa Jami Äijänen sijoittui toiseksi.

Päivitys, ma 18.04, klo 21.15

Kovaa vääntöä, huikeaa fyysistä rutistusta ja pitkiä palloralleja: näistä oli tämän vuoden Salming Squash Openin miesten sarjan mitaliottelut tehty. Jami Äijänen on lunastanut paikkansa suomalaisena kärkipelaajana ja tällä kertaa tuli palkinnoksi Eliittikisan toinen sija.

Voiton nappasi Helsinki Senatorsin Kristian Rautiainen, joka kukisti finaalissa Jamin 3-0 (11-6, 11-9, 11-7). Pronssiottelussa ESRC:n Tatu Knuutila kaatoi tiukassa viiden erän mittelössä seurakaverinsa Jaakko Vähämaan 3-2.

Liitteistä löytyy myös sanomalehti Keski-Uusimaan juttu kisoista.

 

Päivitys, su 17.04, klo 09.45

Toisena kisapäivänä Talihallin kentillä ja lehtereillä koettiin kunnon pöhinää, kun toistasataa squashpelaajaa kamppaili sunnuntain semifinaalipaikoista. Päivän kohokohtia olivat miesten ja naisten 1-kaavion (PSA Closed Satellite) kilpailun puolivälieräottelut. Suurilta yllätyksiltä vältyttiin, jos ei sellaiseksi lasketa Tatu Knuutilan, ESRC voittoa 4.-sijoitetusta Ville Karsikkaasta.

Toisen kisapäivän JSK Squash- hahmo oli itseoikeutetusti Jami Äijänen. JSK Squash- kasvatti pelasi vakuuttavasti ja selvitti tiensä huomisiin välieriin. Maanantaina armeijan leipiin siirtyvä Jami saa vastaansa tutun kilpakumppanin, ESRC:n Jaakko Vähämaan. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 12.00. Tulkaahan kannustamaan Jamia ja jos ette pääse paikan päälle, niin matsihan näytetään Live TV:stä täältä: http://www.squash.fi/live/

 

Miesten pääkaavion sijoista 5.-8. pelattiin kihelmöivä jäsentenvälinen, kun Ville Karsikas ja Heikki Ruotanen ottivat - sanan varsinaisessa merkityksessä - mittaa toisistaan. Ottelun voitti Ville lopulta 3-1.

 

 

Päivitys, pe 15.04, klo 22.00

Salming Squash Open 2016 - Day 1

Ensimmäinen kisapäivä piti sisällään hienoja hetkiä. Neljä ottelua venyi viisieräisiksi ja mukaan mahtui pari yllätystäkin. Ohessa päivän tiukimmat taistot:

Leo Paatelainen ESRC vs. Markku Kaistinen SalSi 3-2
Eemeli Hautanen JSK Squash vs. Jarmo Karjala MetroStone 3-2
Marja Vainio ESRC vs. Maarit Ekholm HSRC 3-2
Jan Riutta HSK vs. Risto E.J. Penttilä HSK 3-2

JSK Squashin pelaajien ottelut:
Janne Saharinen JSK Squash vs. Antti LInd HSRC 1-3
Markus Seppälä HSRC vs. Ilkka Virtanen 3-0
Risto Lambert vs. Esa Tuominen HSRC 0-3

Päivän JSK Squash- sankari on ehdottomasti Eemeli Hautanen, joka 0-2 tappioasemasta nousi hienosti 3-2 voittoon Jarmo Karjalaa vastaan. Hyvä Emis, nyt lepoa ja huomenna uudella energialla!

 

Päivitys, pe 15.04, klo 14.00

Tervetuloa kauden viimeiseen Eliittikisaan!

JSK Squash ja Talihalli ovat valmiina vastaanottamaan teidät kauden viimeiseen Eliittikisaan, Salming Squash Openiin. Kuten aikaisempinakin vuosina, olemme pyrkineet rakentamaan kisoistamme viihdyttävän tapahtuman.

Miesten ja Naisten pääsarjoilla on PSA Closed Satellite- status, mikä tarkoittaa, että maamme kärkipelaajille on tarjolla heidän peliuransa kannalta tuikitärkeitä PSA-pisteitä. Naisten sarja on suurin tällä kaudella Suomessa pelattu turnaus! Sekä miesten 2- että 3-kaavioissa on muhkeat 32 osallistujaa. Yhteensä pelaajia on yli 100! Ottelukaaviot löytyvät täältä: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=25D9947A-8BD4-4D64-AA5C-01BF7EC9BFE6

Squashotteluiden lisäksi niin teillä pelaajilla kuin kannustusjoukoilla on mahdollisuus nauttia kisatunnelmasta monin tavoin. Kun saavut paikan päällä, kannattaa sinun tutustua Satukonttori Oy:n valmistamaan käsiohjelmaan. Sieltä löytyvät kaikki kisakaaviot, SSqL:n puheenjohtajan, Risto E.J. Penttilän ja JSK Squashin puheenjohtajan, Jack Westrén-Dollin kolumnit sekä Vesa Konttisen laatima kisaristikko. Palauta ristikko kisatoimistoon sunnuntaina klo 12.00 mennessä. Oikein vastanneiden kesken arvomme 3 yllätyspalkintoa. Käsiohjelman sähköisen version voi ladata täältä: https://www.jsksquash.fi/@Bin/279919/2016%20K%C3%A4siohjelma%20Salming%20Squash%20Open.pdf

Lauantaina iltapäivällä klo 14.00 järjestämme One Ball- Shootout kilpailun, jossa pelaajat ratkaisevat paremmuutensa yhden pallorallin ottelussa. Tässä kisassa rankingilla ja pelitaidoilla on pienempi painoarvo, hyvä poka-nikki voi viedä sinut vaikka finaaliin saakka. Ilmoittautumiset kisatoimistoon.

Salming esittelee tuotteitaan Talihallissa viikonlopun aikana. Tutustu pääsponsorimme tuotevalikoimaan joko paikan päällä kisoissa tai https://www.salming.com/en/squash/

JSK Squash kiittää kaikkia tukijoitaan, ks oheinen linkki: https://www.jsksquash.fi/@Bin/279922/2016%20Sermi%20Salming%20Squash%20Open.pdf

Paikan päällä on luonnollisesti nouseva kisakatsomo ja ne, jotka eivät paikan päälle ehdi, voivat seurata pääkentän otteluita Live Striimin kautta: http://www.squash.fi/live/

Turnausta voi seurata myös täältä

JSK Squash Verkkosivut: http://www.jsksquash.fi/

JSK Squash Facebook: https://www.facebook.com/jsksquash/

JSK Squash Twitter: https://twitter.com/JSKSquash

Kevään suuri squashkarnevaali voi alkaa. Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin

JSK Squash – kisaorganisaatio

Lisätiedot: JSK Squash / Raimo Yliranta, 050-5638185, raimo.yliranta@hoppe.com

 

Päivitys, to 14.04, klo 07.30

Seuraa turnausta täältä

JSK Squash Facebook: https://www.facebook.com/jsksquash/

JSK Squash Twitter: https://twitter.com/JSKSquash

SSqL verkkosivusto: http://www.squash.fi/?p=17075

Kaaviot: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=25D9947A-8BD4-4D64-AA5C-01BF7EC9BFE6