JSK Squash nappasi SM-hopeaa!

29.3.2016

Viime vuonna JSK Squash juhli historiansa ensimmäistä hopeamitalia Squashliigan SM-sarjassa. Eilen Talihallissa pelatuissa Playoffseissa tälle saatiin jatkoa, värikkäiden vaiheiden jälkeen seuramme ykkösrosteri nappasi hopeiset mitalit

JSK Squashin ykkösrosteri järjesti jälleen kerran unohtumattoman Playoffs-lauantain. Mitalia joukkue toki lähti hakemaan, mutta se tapa, millä välierä- ja finaali-ottelut pelattiin, oli hienoa katsottavaa. Semifinaalissa JSK Squash kaatoi Mikkelin Squashin. Otteluvoitot menivät tasan 2-2, mutta erävoitot (8-6) ratkaisivat voiton JSK Squashin miehistölle.

Finaalissa pelaajamme jatkoivat hienoa venymistä ja hallitseva Suomen mestari ESRC joutui tekemään täyden päivätyön mestaruuden uusimiseksi. Loppuottelussa voittoisia olivat Jami Äijänen ja Juha Raumolin. Jami voitti matsinsa Jaakko Vähämaata vastaan 3-0, erien ollessa todella tiukkoja (11-9, 15-13, 12-10). Juha osoitti jälleen kerran, mikä merkitys on oikealla asenteella, älykkäällä pelaamisella ja hyvällä kosketuksella palloon. ESRC:n saksalaispelaaja, Hendrik Vössing pyristeli vastaan ja voitti kamppailun toisen erän. Mutta kun Juha pelasi vakuuttavasti muut erät, oli 3-1 voitto selviö. Heikki taisteli hienosti Tatu Knuutilaa vastaan ja nappasi Suomen ranking nro 9:ltä yhden erän. Tämä erävoitto (Jamin ja Juhan otteluvoittojen lisäksi) toi finaalissa tasapelituloksen erin 7-7. Ottelupisteissä ESRC oli kuitenkin selvästi parempi (eroa 22 pistettä), joten kultamitalit matkasivat Espooseen.

"Hoppee ei oo häppee", sanotaan ja nyt jos koskaan se pitää paikkansa. Jami, Miko, Ville, Heikki, Alexander ja Juha pelasivat loistavan liigakauden. Lämpimät onnittelut voitetusta hopeasta! Palkintojen jaon jälkeen mikkeliläisleirissä uumoiltiin jo tulevaa:"JSK Squash antoi myrskyvaroituksen tulevasta kaudesta". Ken tietää, mitä seuraava liigakausi tuo tullessaan.