Miesten Yleisen luokan kolme parasta. Vasemmalta: Kristian Rautiainen (2.), Olli Tuominen (1.) ja Jami Äijänen (3.)
Jami taisteli hienosti välierässä Olli Tuomista vastaan
Sami Litheniukselle SM-pronssia miesten D-luokassa
Yleisöä oli tullut paljon katsomaan SM-finaaleja
Ville Karsikas osoitti kuuluvansa valtakunnan kahdeksan parhaan pelaajan joukkoon

Viikonloppuna pelatut SM-kilpailut päättyivät iloisiin tunnelmiin. Jami Äijänen voitti jo uransa toisen Yleisen luokan SM-mitalinsa, kun hän Talihallissa pelatun turnauksen pronssiottelussa kukisti ESRC:n Jaakko Vähämaan tiukassa viiden erän kamppailussa.

SM-turnauksen sijoille 5.-8. seedattu Jami Äijänen pelasi hienon turnauksen. Hän voitti puolivälierässä 3.-4. seedatun ESRC:n Matias Tuomen 3-1, taisteli välierässä vahvasti lajilegendaa ja 1.-sijoitettua Olli Tuomista, KSQ vastaan ja voitti pronssiottelussa 2.-sijoitetun, ESRC:n Jaakko Vähämaan huikeassa trillerissä 3-2.

Jamin pronssimatsi oli erittäin vaiherikas ottelu. Jaakko aloitti vahvasti ja näytti vievän himmeimmän mitalin näytöstyyliin. Ensimäisessä ja toisessa erässä Jaakon peruslyönti kulki hyvin, liike oli sulavaa ja rystypuolen stopparit ja shotit toimivat miltei virheittä. Jami oli kuitenkin päättänyt taistella ja pikku hiljaa hän kipusi ottelun aikana rinnalle ja lopulta ohi. Viides ja ratkaiseva erä oli järvenpääläisen squashtaiturin todellista näytöstä. Peruslyöntien lisäksi mm. näyttävät taitolyönnit ja ns. shotit alkoivat purra murhaavalla prosentilla. Viides erä oli huikeaa katseltavaa. Pronssiottelun ratkettua, Jami oli selvästi iloinen saavutuksestaan. "Ottelun alussa pelasin vielä tahmeasti, mutta kolmannesta erästä lähtien lyöntini kulki aina vaan paremmin", kommentoi urallaan jo toisen Yleisen luokan SM-pronssimitalin saavuttanut Jami. Edellinen pronssi tuli vuonna 2014.

Suomen mestaruuden 2016 valloitti Olli Tuominen, KSQ ja hopealla sijoittui Kristian Rautiainen, Helsinki Senators,

JSK Squash menestystä täydensi Sami Lithenius nappaamalla D-luokan pronssimitalin.

Myös Ville Karsikas pelasi vahvan turnauksen ja selvisi SM-turnauksessa sijoille 5.-8.

Talihalliin oli tullut sankka joukko ihmisiä seuraamaan sunnuntain ratkaisuotteluita, tunnelma oli kerrassaan hieno.