Tuusula Squash Limited 2015 Part II

29.11.2015


Jo pieneksi perinteeksi muodostunut Tuusula Squash Limited järjestettiin lauantaina Tuusulan Tenniskeskuksessa. Molemmat kisakaaviot pelattiin isäntien komennossa, JSK Squashin Jami Äijänen voitti ykkös- ja Jack Westrén-Doll kakkoskaavion. Onnittelut mestareille!

Aamukymmenestä iltakuuteen iskettiin pikkumustaa Tuusulan Tenniskeskuksen hyväkuntoisilla squashkentillä. Kilpailuun oli otettu mukaan 16 korkeimmalle rankattua, määräaikaan mennessä ilmoittautunutta pelaajaa. Parille villille kortillekin oli tehty varaus ja ne käytettiin, jotta erityisesti nuoria pelaajia saatiin mukaan vielä enemmän.

Jonkinlaista menestystä JSK Squashissa uskallettiin toki odottaa, mutta voitot molemmissa sarjoissa ylittivät kaikki odotukset. Jami Äijänen oli vakuuttavan ylivoimainen miesten ykköskaaviossa häviämättä erääkään koko turnauksessa. Loppuottelussa vahvasti taistellut Ville Karsikas mankeloitiin Jamin pesukoneessa 3-0.

Turnauksen päätteeksi Jami huokui tyytyväisyyttä: "Tämä turnaus oli hyvää valmistautumista ensi viikolla Saksassa, Berliinissä pelattavaan, viiden tuhannen dollarin Airport Xmas Challenger ammattilaisturnaukseen. Viime aikoina olen panostanut harjoittelussa siihen, että pelistäni tulisi yhä virheettömämpää." Tässä Jami on totta vie onnistunut. Nuoren ammattilaisen pelaaminen on nykyään tasapainoista ja tehokasta. Ykköskaavion kolmas oli TSsq:n Anssi Määttänen. JSK Squashin panos ykköskaaviossa oli muutenkin vahva: Jamin jälkeen kakkoseksi sijoittui siis Ville Karsikas, Heikki Ruotanen oli 4. Raimo Yliranta 5 ja Eemeli Hautanen 6.

JSK Squashin puheenjohtajan nuijaa heiluttava Jack Westrén-Doll osoitti viikonloppuna, että miehellä on hanskassa niin kabinetti kuin itse pelaaminenkin. Jack uurasti kakkoskaaviossa kaiken kaikkiaan 13 erää, sekä välierä- että loppuottelu päättyivät Nahkelan oman miehen 3-2 voittoihin. Finaalivastustaja, HSRC:n Jussi Vikström on Jackin vanha tuttu ja pisti kunnolla kampoihin. Kakkoskaavion kolmanneksi sijoittui aina yhtä viihdyttävää squashia pelaava ESRC:n Joni Jaakkola. Espoolaisen peleistä ei sykettä puutu. Tälläkin kertaa Jaakkola viihdytti paikalla olevaa yleisöä kahdella 3-2 ottelulla.

Eemeli Hautanen hoiti kilpailun johtajan hommat hienosti ja muutenkin Tuusulan Tenniskeskuksessa oli leppoisa, mutta samalla myös sopivan kiihkeä kisatunnelma.

Ottelutulokset löytyvät täältä: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=282F3965-F800-4DD6-8892-28E6A38287AD