Puheenjohtajan kevättervehdys

19.3.2015

Kiitos aikaisen kevään, on meillä ollut viime päivinä mahdollisuus nauttia hienoista aurinkoisista keleistä aina silloin kun emme ole olleet kössi-kopissa rakkaan harrastuksemme parissa. Kautta on kuitenkin vielä runsaasti jäljellä, joten ohessa katsaus tulevaan

Tulevia kilpailutapahtumia

JSK Racketball 2015

Järjestämme Tuusulan Tenniskeskuksessa 28.3 ja 29.3 racketball kilpailut joissa on erikseen kilpailu- ja harrasteluokat. Kilpailulisenssejä ei tarvita, joten tapahtuma tarjoaa meille jokaiselle mahdollisuuden leikkimieliseen kuntoiluun osallistumismaksun hinnalla. Tiedustelut ja osallistumisilmoitukset: Eemeli Hautanen, puh. 040 728 3550.

SM-liiga playoffs

JSK:n 1. joukkue saavutti hienosti runkosarjassa 2. sijan ja kamppailee siten kirkkaimmista mitaleista 18.4 pidettävässä lopputurnauksessa. Tapahtumapaikka selviää lähiviikkoina liiton sivuilta, - se on joko Talihalli Helsingissä tai Esport Center Tapiolan urheilupuistossa. Olkaamme paikalla kannustamassa ja nauttimassa erinomaisesta pelistä ja tunnelmasta. Tapahtuma alkaa klo 11 ja kestää noin 4 tuntia.

JSK Open 2015

Vuoden pääkilpailumme pidetään 25.-26.4 Talihalissa Helsingissä. Tapahtumaan voi osallistua monella tavoin:

  • pelaajana: osallistuminen www.squash.fi
  • järjestäjänä: me JSK-laiset olemme perinteisesti osallistuneet kiitettävän runsaslukuisesti omien tapahtumiemme järjestelyihin. Auttaa voi monella tavalla joko ennakkovalmisteluissa tai itse tapahtuman aikana. Halukkaat olkaa yhteydessä Jouni Nykäseen puh. 040 720 1573
  • katsojana: kaikki nauttimaan tunnelmasta ja kannustamaan seuran jäseniä menestykseen. Jos et aikaisemmin ole käynyt tutustumassa Talihalliin niin tee se tällöin. Kyseessä on Suomen uusin Squash / sulkapallokeskus, - hieno tapahtumapaikka.

Varainhankinta

Seuramme varainhankintakampanja on parhaillaan käynnissä. Materiaalin löydät kotisivuiltamme www.jsksquash.fi Osallistumalla varainhankintaan autat junioritoimintaamme. Juniorijäsenen 30 euron vuosimaksulla seura tarjoaa 1 viikkotunnin ohjattua pelitoimintaa juniorijäsenille. Haluamme myös jatkossa olla matalan kynnyksen mailapeliharrasteen tarjoava urheiluseura, mutta siihen tarvitsemme sinun ja tukijoidemme apua.

Uusi pelipaita

Olemme hankkimassa uudet pelipaidat kausille 2015/2016 ja 2016/2017. Eli uusi pelipaita tulee olemaan käytössämme ensi syksystä kaksi vuotta eteenpäin. Jäsenistölle osoitettu tilauskysely järjestetään huhti-/toukokuussa.

Palautetta toivotaan

Olemme toimineet runsaat 6 kuukautta uudessa kotipaikassamme Tuusulan Tenniskeskuksessa, jossa meidät on otettu hyvin vastaan. Samaan aikaan olemme uudistaneet kotisivumme ja aktivoituneet viestinnässä myös somessa (erityisesti kiitos Raimon uutteran toiminnan). Otan mielellään vastaan kaikenlaista palautetta seuramme toimintaa koskien, -haluamme jatkossa kehittää seuraa sen jäsenistön toivomaan suuntaan. Palautteen voit antaa minulle s-postitse, puhelimitse tai kasvokkain tavatessamme.

 

Kevätterveisin

Puheenjohtaja Jack Westrén-Doll

GSM 050 5252 551