JSK Squashin juniorivalmennuksen uudet tuulet

13.1.2015

Uusi vuosi on lähtenyt reippaasti käyntiin. JSK Squashin viime vuonna aloitettu Junnusparraus Tuusulan Tenniskeskuksessa jatkuu tänäkin vuonna entiseen malliin. Uutuutena on se, että JSK Squashin tapahtumien ja treeniryhmien kirjo laajenee.

JSK Squashin Junnusparraus Tuusulan Tenniskeskuksessa jatkuu ja se pidetään maanantaisin klo 18-19. Toimintaa tukee JSK Squash ja sen vuoksi sparrausvuoro on erittäin edullinen. Mukaan pääsee, kun maksaa JSK Squashin juniorijäsenmaksun 30 euroa kaudelle 01.08.2014-31.07.2015. Sparrausvuoroista ei muutoin tarvitse maksaa mitään, JSK Squash haluaa tukea junioritoimintaa ja kattaa kaikki sparrauksen pyörittämiseen liittyvät kulut. Junnusparrausta koordinoi Joel Kirsimaa ja vuoroilla on mukana ohjaamassa JSK Squashin liigapelaajia.

UUTTA! JSK Squashin junioriharjoitukset alkavat viikolla 05. Kyseessä on ohjattua squashharjoittelua, jonka koordinoi ja toteuttaa JSK Squashin juniorivalmennuksesta vastaava Joel Kirsimaa. ”Jolle” on osallistunut Suomen Squashliiton valmentajakoulutukseen ja haluaa olla vahvasti mukana kehittämässä JSK Squashin junioritoimintaa Tuusulan Tenniskeskuksessa. Jos olet aloitteleva juniori tai jo jonkun aikaa pelannut ja sinua kiinnostaa squashin harrastaminen ohjatussa valmennuksessa, niin ota yhteyttä. Ilmoittautumiset Joel Kirsimaalle (puh. 040-7017168) mahdollisimman pian. Muodostamme parhaillaan ensimmäistä 3-4 pelaajan harjoitusryhmää. Jos kiinnostusta ilmenee, niin ryhmiä perustetaan useampia. Ryhmän minimikoko on 3 pelaajaa.

JSK Squashin junioriharjoitukset, jotka pidetään Tuusulan Tenniskeskuksessa (Kilpailukuja 4, 04300 Tuusula), sisältävät:

  • harjoitusohjelman
  • 15 ohjattua harjoituskertaa kevätkaudella 2015 viikkojen 05-22 aikana
  • vinkkejä ja tarvittaessa myös ohjelmia omaehtoiseen harjoitteluun
  • kauden päätöstapahtuman viikolla 22

Junioriharjoituksen hinta (kevätkausi 2015, viikot 05-22) on 110e/henkilö ja se maksetaan 15.02.2015 mennessä JSK Squashin tilille.

JSK Squashin lisäksi Keski-Uudellamaalla squashvalmennusta junioreille järjestää Motion4Fun. Tapahtumapaikkana Järvenpään halli, Myllytie 3. Vetäjänä toimii Toni Wallin.