JSK Squash täyttää 40v.

14.11.2017

Aika rientää ja tänään on täsmälleen 40 vuotta siitä, kun seuramme (silloin Järvenpään Squashklubi ry) 14.11.1977 virallisesti perustettiin.

Paljon on ehtinyt tapahtua neljänä vuosikymmenenä. Seuramme taival alkoi Järvenpäästä, Myllytien hallilta ja jatkuu nykyään Tuusulan Tenniskeskuksessa ja Talihallissa. Paikkakunnan ja hallin vaihdoksen myötä seuramme nimi muutettiin JSK Squashiksi. Jäseniä ja kilpapelaajia meillä on aina ollut runsaslukuisesti. Suomen mestaruuksia ja PSA-turnausvoittojakin pelaajamme ovat saavuttaneet sievoisen määrän. Kovinkaan kummoinen ennustaja ei tarvitse olla, jos uskoo tietävänsä, että uusiakin pokaaleja on tulossa.

JSK Squashilla on vahva kulttuuri, jonka juuret ovat vuosikymmenten mittaisessa seuratyössä. JSK:ssa on aina uskottu yhteistyön voimaan ja vastuuta on voitu jakaa isolle joukolle ihmisiä. Intohimo lajia ja seuraa kohtaan on ollut suuri.

Merkkipäivää juhlimme myöhemmin. Helmikuussa 2018 seuramme järjestää Yleisen luokan SM-kilpailut Talihallissa ja turnauksen banketissa, lauantaina 17.02 vietämme JSK Squashin 40v.-juhlaa. Päivämäärä kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt, sillä juhlasta tulee ikimuistoinen 

Hyvää loppuvuotta!

T. JSK Squash / johtokunta